September 25, 2015

Hi dear beloggg. Lama tk update story kt sini. So here.. nak share sikit pasal variety show korea yg best!

Law Of The Jungle

I'm so addicted with this variety show. The best variety show ever!
Sebab aku seorang yg suka benda2 yang lasak and mencabar.

But since furher study ni malas yang amat. K tk ada kena mengena.

Korang2 yang suka jungle tracking yang jenis suka lasak2 ke kan boleh lah layan variety show ni. Memang best. Boleh belajar mcm mana nk survive bila kita masuk hutan or tersesat kt dalam hutan ke kan. 5 stars for Law Of The Jungle!

Mana nak cari video nya?
Nahh link
.
.



Byungman tribe, fighting! aja-aja fighting! ^^