October 15, 2015

Changes


Aku bukan diet sebab nak tarik perhatian orang. NO.

Aku cuma nak jadi sihat. Well act, yes kadang kadang tu sakit jugak hati bila orang asyik mengutuk badan kau yang sebesar hippo. Orang kata jangan dengar cakap orang, abaikan je semua cakap cakap orang tu. Cuba lah jugak walaupun kadang2 tu sakit hati.

Aku bila semangat nk kurus tu ada, mmg semangat habis. Bila semangat tu tak ada, kau paksa lah aku mcm mana pun. Aku akan tetap terbaring kt atas katil yang empuk tu.

TAK APA, AKU CUBA. 


Bukti kan kau salah. 
Yang kau kata aku tak boleh sebenarnya aku boleh.
Walaupun lambat proses nya.
Wait.