October 1, 2015

Almost there.


I'm almost there.

For sure aku akan rindu kan suasana belajar, suasana dekat kolej, nak ke kelas *walaupun kadang tu malas* Nak dengar lecturer membebel. hahaha. Assignment di beri last minute dan buat kerja pun last minute. kahkah.

Kalau bab kengkawan pulak, haihh tak payah cakap lah. Tak ada dah lepas ni merapu meraban dengan dorang. Keluar melepak tak beringat esok ada kelas pagi plus ada assignment nk kena hantar. Lepas tu gelabah nk buat assignment cepat2. haha banyak lah kenangan pahit manis nya. Macam macam dugaan nya. Sikit lagi hari tak ada dah lagi rasa semua tu unless sambung belajar lagi.

Lagi satu, of course rindu kan dia sekali. Haha. Dah nama pun belajar satu kolej kan, cuma lain course je. Dulu ada je nampak batang hidung dia bila pergi kolej, Makan pun sama sama, buat assignment pun kdg sama sama, melantak malam malam buta pun sama sama *sbb tu badan iolls mcm tong* hahaha. Keluar jenjalan tk ada arah tujuan. Tapi semenjak dah practical ni, tak ada dah ngadap muka dia pepagi hari, tak ada dah sengih sensorang bila ternampak dia kt kolej. lulz.. Ehh mcm pasal dia je bnyk, sebab dia sorang je yang aku paling rapat dan dia saja yang aku paling percaya kt batu pahat tu. Dia wakil mama tengok2 and jaga kan kita kt sana. alahaii mama :'D

Betul kata senior, ni dah hujung hujung semester nikmati lah waktu last last belajar kt kolej tu, nanti rindu bila dah habis belajar. Yes it is! Belum habis belajar pun dah rasa mcm tu. Hmm kurang dari sebulan je lagi. Haihhh berat lah hati ni.