August 22, 2016

Degree life

Yeahh degree life was totally different.

Lain dari apa yang kau bayang kan. Tak seronok macam diploma dulu. Walaupun macam2 perangai kawan2 masa diploma dulu.. haha hm itulah yang di rindu nya. Yah I know sambung belajar bukan untuk kau nak suka2. Niat datang nak belajar yelah tapi kita nk belajar pun mestilah dalam suasana yang kau selesa kan.

Sorry but not sorry, aku lagi suka belajar dekat KPTM Batu Pahat dari tempat yang aku belajar sekarang. Hm entah.. kadang terfikir apa yang aku buat ni betul ke? Betul ke pilihan aku sambung belajar ni? Jangan memain, kau dah habis satu semester kot azreen? Tak kan nak tergantung mcm tu je? Kadang benda2 mcm tu bermain kt dalam kepala ni. Tapi aku dah ubah fikiran, aku tak akan mengalah. InshaAllah aku akan habis kan degree ni.

Act, there's a lot thing I want to share here. But not now, next time lah aku cerita.


May Allah ease my journey.