June 2, 2017

Blerghh~!



I just don't know why aku start rasa annoying. Kadang rasa malas nak bercampur org sangat, cause nothing different. Sama je benda nya. Entah lah kadang tu mmg lah aku lagi prefer sorang2, I mean yelah kita mesti ada masa tu kita rasa nak masa untuk bersendirian kan. Aku cuma rasa sekarang ni bukan dah masa untuk aku join benda yang gossip gossip ni lagi. Entah aku dah tk ada hati dgn benda2 tu semua, kalau boleh tak nak dengar pun.. Well i don't why, but it's a good thing to avoid something bad right? Haihh..